17-12-2016 Berkay Göcekli

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ''24. Amatör Spor Ödülleri Töreni” Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. 

 

Törende 2015-2016 Spor Sezonu'nda başarılı olmuş sporcu ve takımların ödülleri verilirken, amatör spora yardım ve destekte bulunun kişi ve kuruluşlara şükran plaketleri verildi. Ayrıca amatör spora yer ve önem veren basın ve yayın kuruluşları da ödüllendirildi. Törene, Başta Muğla Valisi Amir Çiçek olmak üzere bürokratlar, kulüp yöneticileri, sporcular ve çok sayıda konuk katıldı. 

 

2015-2016 Sezonunun En Başarılı Takımları
-Muğlaspor ve Yatağanspor Futbol Takımları
-Kırçiçeği Bodrum Basket
-Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü
-Muğla BŞB. Bayan Voleybol Takımı
-Ortaca İşitme Engelliler Kadın Futsal Takımı
-Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Minikler Halk Oyunu Takımı
-Milas Belediyespor Minimini Erkekler Hentbol Takımı

 

Ödül töreninde 2015-2016 sezonunun en başarılı kulüplerine ödülleri verilirken, Köyceğiz Belediyespor Erkek Hentbol Takımı neden ödüllendirilmedi?

 

Bu yılın en başarılı kulüpleri Muğla Ormanspor dışında, 2015-2016 sezonunda şampiyonluk yaşamış kulüpler oldu. Ancak 2. Lig'de namağlup play-off'lara yükselerek, play-off'larda göstermiş olduğu mücadele sonucunda şampiyon olup 1. Lig'e çıkan hentbol temsilcimiz Köyceğiz Belediyespor, ödüle layık görülmedi. Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Top törende yaptığı açıklamada, ödüllendirmede yanlışlıklar olabileceğini söylese de bu kadar büyük bir yanlışlığı nasıl yaptıklarını doğrusu çok merak ediyorum. Bu sene de 1. Lig'de zirve ekipleri dışında kolay kolay mağlup olmayan temsilcimiz Köyceğiz Belediyespor'un bu başarısını nasıl göremediniz?.. Bu yılda ligde iddialı bir konumda bulunan Köyceğiz'in şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdüreceği kesin! Ben başarılı kulüpler arasında Köyceğiz Belediyespor'un da bulunması gerektiğini savunuyor ve bu hatayı hemen düzeltmeleri gerektiğini belirtiyorum. Ayrıca belirtmek istiyorum, 2015-2016 sezonu dikkate alınıyorsa, Muğla Ormanspor'un nasıl en başarılı kulüpler arasında yer aldığının da merağı içerisindeyim!




Berkay Göcekli Diğer Yazıları
Çok Okunan Haberler