18-09-2016 Berkay Göcekli

Bu hafta liglerinde oynadıkları mücadelelerde ciddi hakem atalarına maruz kalan iki temsilcimiz Fethiyespor ve Muğlaspor  sahadan 2-2’lik eşitlik ile ayrıldı.

 

Ceza sahasında ''bale''

 

Muğlaspor deplasmanda karşılaştığı Karedeniz temsilcisi Orduspor ile 2-2 berabere kalarak sahadan 1 puan ile ayrıldı.

 

Maçta ortaya konan futboldan çok hakem kararları dikkat çekti. Maçın hakemi Hamit Basık’ın Muğlaspor aleyhine verdiği birinci penaltıyı eleştiremem, el ne kadar çok fazla açık olmasa da topun yönünü değiştirdiği için hakem penaltıyı verdi. Bu penaltıyı kabul ettim de o ikinci penaltı nedir be kardeşim! Kuğular bile bu kadar iyi süzülmüyor, o atlayışa nasıl düdük çalarsın! Sahada futbol oynanıyor, eğer Özgen’in bale yapmaya niyeti varsa bunun yeri futbol sahaları değil. Bir takımın kaderiyle bu kadar kolay oynanmamalı. Muğlaspor’un çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu söyleyemem, ancak bu haksız penaltı verilmeseydi sahadan 3 puan ile ayrılacağını düşünüyorum.

 

Niye gerdin ortamı!

 

Gelelim Fethiyespor-Ofspor maçı hekemi Mert Güzenge’ye…iki takımda gayet iyi bir şekilde futbolunu oynuyordu, karşılıklı ataklar ve goller vardı ta ki 39. dakikaya kadar, o dakikadan sonra sahada güzel hiçbir şey kalmadı.

 

İki topu düşünen futbolcunun topa kayarak hamle yapması sonucu, Mert Er ile Mustafa yerde çarpıştı. Hakem direk kırmızı kart ile Mert Er’i oyundan attı. Herkes şaştı kaldı! Be güzel kardeşim pozisyonu niye süzemiyorsun, ortada bir kasıt mı var! Ne Mustafa’da ne de Mert Er’de ciddi bir durum bile olmadı. Eğer kart çıkarmaya niyetin varsa, bunu kafaya koyduysan ‘Tehlikeli Hareket’ de çıkar sarıyı… Ne tribünler gerilir, ne de saha içindeki güzelim futbol sekteye uğrar. Maçta sürekli düdük çala çala ortada futbol bırakmadın! Ofspor’da her düşene düdük, bizimkiler düşünce devam. Az biraz pozisyon bilginiz olsun..! Lig maratonu uzun hakemler kendilerine çeki düzen versin.




Berkay Göcekli Diğer Yazıları
Çok Okunan Haberler