08-12-2017 FUTBOL

Levent Eriş; ''Karşıyaka asla hafife alınamaz''

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Karşıyaka maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Eriş, geçtiğimiz hafta oynanan Bandırmaspor maçına ilişkin de açıklamada bulundu.

Levent Eriş; ''Karşıyaka asla hafife alınamaz''
Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Karşıyaka maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Eriş, geçtiğimiz hafta oynanan Bandırmaspor maçına ilişkin de açıklamada bulundu. İşte tecrübeli teknik adamın açıklamalarından satır başları:
 
''BANDIRMASPOR MAÇI DİRENCİMİZİN GÖSTERGESİYDİ''
Bandırmaspor maçı oyuncularımın direnç göstergesiydi. Biliyorsunuz devreyi kapatan ve fedakarlık yaparak mücadele eden oyuncularımız var. İlk devrenin final haftalarına yaklaşırken eksik kadromuzla kazanabildiğimiz tüm puanlar hanemize olumlu şekilde yazılacaktı ve ilk 2 maçımızdan 4 puan çıkarttık bundan dolayı mutluyuz. Samimiyetimle söylüyorum onurlu bir ekibe sahibiz, gösterdikleri mücadele 1 puandan çok bize sonrası için direnç kazancı olarak döndü.
 
''TAKIM OLGUSU ÇOK İYİYDİ''
İlk yarı verdiğimiz 1-2 ciddi pozisyon var, onun dışında kendi lehimize çevireceğimiz net pozisyonlarımız daha fazlaydı. Özellikle 2. yarı çok güzel bir mücadele sergiledik, Kaptan Eser takımı çok iyi organize etti ve defans organizasyonlarımızda gayet başarılıydı, takımın toplu hareket etmesi bize 1 puanı kazandırdı.
 
''ÇARESİZLİK BAZEN KAZANÇTIR''
Bandırmaspor maçı ile ilgili özellikle belirtmek isterim ki pırıl pırıl iki evladımız 'Bizde Burdayız' diye haykırdı. Çaresizlik bazen kazançtır, sakatlıkların fazla olduğu bu dönemde Anıl ve Enes'in performansları bizim için çok büyük kazançtır artık onlarda bu takımın önemli bireyleri...
 
''KARŞIYAKA ASLA HAFİFE ALINAMAZ''
Karşıyaka'nın ekonomik durumdan kaynaklanan sıkıntıları asla bizim için rehavet ortamı olamaz, dikkatinizi çekerim - 6 puan ceza alan bir takım var karşımızda böyle bir ceza olmasa şuan puan cetvelinde bizim üstümüzde olacaklardı... Dediğim gibi biz ilk yarının final maçlarını oynuyoruz ve gelecek için bu maçlardan mutlak galibiyetle ayrılmalıyız.
 
''COŞKUMUZ ÇOK İYİ''
Karşıyaka maçı öncesinde başkan, yönetim, takım ve taraftar olarak coşkumuz çok iyi, taraftar demişken ben yüzlerce kilometre yol gelip bizleri Bandırma'da yanlız bırakmayan taraftarlarımız şükran ve sevgilerimi sunuyorum.
 
''GÜNEŞE DAHA ÇOK YAKINLAŞACAĞIZ''
Son olarak söyleyeceklerim oyuncularımıza doğru adresi göstermeye çalışıyoruz, alacağımız galibiyetle kısmende olsa aşağı tarafla bağlantımızı kopartacağız ve güneşe daha çok yakınlaşacağız.Tüm taraftlarımızı Pazar günü Fethiye Şehir Stadı'na davet ediyorum.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler