17-02-2017 SU SPORLARI

Minik Şampiyonlar Vali Çiçek’i Ziyaret Etti

Minik Su Topu Türkiye Şampiyonası Türkiye 1.’si olan Yarımada Spor Kulübü başkan, antrenör ve oyuncular ile 14 yaş altı Atletizm Yarışmaları Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu ve üçüncüsü sporcuları ve antrenörleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

Minik Şampiyonlar Vali Çiçek’i Ziyaret Etti

Minik Su Topu Türkiye Şampiyonası Türkiye 1.’si olan Yarımada Spor Kulübü başkan, antrenör ve oyuncular ile 14 yaş altı Atletizm Yarışmaları Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu ve üçüncüsü sporcuları ve antrenörleri Vali Çiçek’i ziyaret etti.

 

Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonunda sporculara, antrenörlere ve kulüp başkanlarına Vali Çiçek tarafından hediye takdim edildi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek, “ Hedefimiz tüm spor branşlarında yaşa bakmadan spora kabiliyeti olan milli sporcular yetiştirmek. İlimizi uluslararası spor karşılaşmalarında madalyalar kazandırmak. Bu nedenle sporun her dalında iyi sporcular yetiştirmekte kararlıyız. Sporcularımızın ellerine sadece belge vermeyeceğiz. Onların başarılarını devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle sporcularımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2016-2017 Türkiye Su Topu Federasyonu Başkanlığı programında yer alan “ Minik Erkekler Su Topu Türkiye Şampiyonası müsabakalarına 400 sporcu, “U14 Yaş altı Salon Atletizm Yarışmaları Şampiyonası” müsabakalarına 430 sporcu katıldı.

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SU SPORLARI HABERLERİ
Çok Okunan Haberler