14-05-2016 BODY

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil'i Tebrik Etti

İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da "WBFF Muscle Model"e katılacak olan milli sporcu Ersen Öznesil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil'i Tebrik Etti

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette vücut geliştirme milli sporcusu Ersen Öznesil, Avrupa basınının yakından takip ettiği "WBFF Muscle Model"e ilk defa bir Türk sporcusunun katılacağını ve organizasyonda Bodrum'un tanıtımını en iyi şekilde yapacağını söyledi. Türkiye Şampiyonlar Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü olan 34 yaşındaki milli sporcu,  Mehmet Kocadon'a organizasyon hakkında verdiği bilgide, "29 Mayıs 2016 tarihinde Londra kentinde World Beauty Fitness & Fashion tarafından düzenlenecek olan 'Muscle Model' tüm Avrupa basını için önemli ve prestijli bir organizasyondur. Bu yarışma, bir vücut geliştirme şampiyonası değil, görsellik üzerine yapılan model yarışmasıdır. Buradan elde edilecek bir şampiyonluk sonucunda alınacak Pro Card ile dünya çapındaki yarışmalara katılmaya hak kazanılıyor. Benim, Türkiye ve Avrupa'daki başarılarım göz önüne alınarak bu organizasyona, ilk Türk sporcusu olarak katılıyorum. Ben de Türkiye ve özellikle Bodrumumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.” dedi.

 

 

Öznesil ayrıca Londra'da kazanmak istediği şampiyonluğu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a hediye edeceğini söyledi. Ziyaret sırasında Avrupa'nın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanan 'Muscle Model'i önümüzdeki yıllarda Bodrum'a getirebilmek için ne gibi çalışmalar yapabilecekleri konusunda Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulunduklarını da ifade eden sporcu, Başkan’ın konuya sıcak baktığını sözlerine ekledi.

Uluslararası çapta büyük öneme sahip bu organizasyonda ilk defa Türkiye'den Bodrumlu bir sporcunun katılması ile mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Ersen kardeşimiz, Türkiye ve Avrupa dereceleriyle gururumuz oldu. Londra'da katılacağı bu önemli organizasyonda da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Ayrıca Avrupa basınının yakından takip ettiği bu etkinlikte, Bodrum'un tanıtımına katkıda bulunacak Ersen kardeşimize teşekkür ederim. Bu büyük organizasyonları Bodrum'da da görmek ve ev sahipliği yapabilmek için Bodrum Belediyesi olarak üzerimize düşen göreve her zaman hazırız." şeklinde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BODY HABERLERİ
Çok Okunan Haberler