04-07-2022 FUTBOL

Bodrumspor, Kocaağa ve Aytemur transferlerini açıkladı

1. Lig temsilcimiz Bodrumspor, geçtiğimiz haftalarda transfer ettiği Osman Kocaağa ve defans oyuncusu Ali Aytemur transferlerini resmen açıkladı.

Bodrumspor, Kocaağa ve Aytemur transferlerini açıkladı
1. Lig temsilcimiz Bodrumspor, geçtiğimiz haftalarda transfer ettiği Osman Kocaağa ve defans oyuncusu Ali Aytemur transferlerini resmen açıkladı. 48spor'un geçtiğimiz ay duyurduğu Osman Kocaağa ve Ali Aytemur transferleri resmiyet kazandı.
 
Osman Kocaağa - Sağ bek
 
Futbola Yatağanspor altyapısında başlayan 23 yaşındaki genç futbolcu, Muğlaspor ile profesyonelliğe adım attı. Muğlaspor'da üç sezon forma giyen Osman, yeşil-beyazlı ekiple 45 maça çıktı. Geride bıraktığımız sezon başında Artvin Hopaspor'a transfer olan başarılı sağ bek, Karedeniz ekibinde 34 maçta forma giydi. 
 
Ali Aytemur - Defans
 
İnegölspor altyapısında futbola başlayan 26 yaşındaki Ali Aytemur, yine Bursa temsilcisiyle profesyonelliğe adım attı. Kariyerinde Gaziantep FK ve İstanbulspor gibi 1. Lig ekiplerinde de oynayan deneyimli savunma oyuncusu, 146 maçta forma giydi. Geride bıraktığımız sezonda 1461 Trabzon FK formasıyla 26 maça çıkan Aytemur, 2125 dakika sahada kaldı.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler