09-05-2022 HENTBOL

Şampiyon Beşiktaş, Köyceğiz'de alkışlarla karşılandı

Erkekler Hentbol Süper Lig’de bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, 24. hafta müsabakasında Köyceğiz Spor Salonu’nda Köyceğiz Belediyespor ile karşılaştı.

Şampiyon Beşiktaş, Köyceğiz'de alkışlarla karşılandı
Erkekler Hentbol Süper Lig’de bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, 24. hafta müsabakasında Köyceğiz Spor Salonu’nda Köyceğiz Belediyespor ile karşılaştı.
 
Köyceğiz Belediyespor - Beşiktaş karşılaşması başlamadan önce Köyceğiz Belediyespor sporcuları ve teknik ekibi, sahaya çıkan şampiyon takımı alkışlarla karşıladı. Köyceğiz Belediyespor hentbol branş sorumlusu Nadi Pirci, Beşiktaş hentbol takım kaptanına çiçek takdim etti. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş ile Gençlik ve Spor Köyceğiz İlçe Müdürü Mehmet Kaleli'nin de bulunduğu karşılaşmayı çok sayıda hentbolsever tribünden takip etti.
 
Konuk ekip ilk yarısını 14-18 önde geçtiği maçtan 32-39 galip ayrıldı. Maçtaki en skorer oyuncu attığı 13 golle Köyceğiz Belediyespor'dan  Alexandr Lupesco olurken, Beşiktaş'ın en golcü ismi ise  9 gol kaydeden Nikola Crnoglavac oldu. Maç sonunda Beşiktaş forması giyen Köyceğizli Milli hentbolcu Emre Engin'e sevgi seli vardı. Ailesinin de tribünden gururla takip ettiği Emre Engin, maç sonunda sevenleriyle fotoğraf çektirdi.
 
Ligdeki 19'uncu galibiyetini alan namağlup şampiyon Beşiktaş, puanını 39'a yükseltti. Ligde kalmayı haftalar önce garantileyen Köyceğiz Belediyespor ise 10 puanda kaldı.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER HENTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler